TuX Switch to EN
<<<  >>>

JPexeso

Opět bylo potřeba vytvořit nějaký zápočtový program :-). Takže vzniklo báječné pexeso. Jde hrát ve dvou hráčích na jednom počítači a stejně tak jde hrát v jednom hráči proti počítači. Počítačových oponentů je celá řada - různě se snaží zapomínat a pléest se a pozor - nepodvádějí :-)

Asi vám neuniklo, že program je napsaný v Jave a ke stažení je jakýsi .jar soubor. Tento soubor si stahnete a pak but pujde otevrit proste klickem, nebo otevrete terminal a napiste "java -jar soubor.jar" Místo soubor.jar si samozřejmě doplňte jméno toho, co si stáhnete. Pro hraní verze 0.6 a 0.7 potebujete javu 1.5.

"Oficiální" stránka JPexesa je na jpexeso.sourceforge.net. Tahle je tedy taky oficiální - ale v češtině :-)

Program by měl běhat všude, kde je Java Stadart edition. Když si ji stáhnete, pojede to na Linuxu (testováno), Windows (mělo by), MacOS (mělo by),.. Ale asi ne na mobilu, protože tam je Java Micro edition.

Ve verzi 0.6 je podpora témátek a je možnost měnit si velikost hrací plochy. Pokud vytvoříte nějaké tématko, rádi ho do hry přidáme. Stačí hromada stejně velkých obrázků a už si s tím poradíme :-) No a hlavní změnou je přidané jedno nové témátko. Kůli němu to stojí zato hrát.

Ve verzi 0.7 je opraveno několik chybek, přidané témátko s auty, vylepšená podpora témátek a u některých témátek zvětšen počet obázků.



screenshot screenshot


AutořiBernard Lidický
Jose Hevia
SystémJava (Kaffe, SableVM)
LicenceGPL
Stahuj
verze0.7
JPexeso 0.7 - BIG - Java 1.5 (16 MB)
JPexeso 0.7 - Java 1.5 (630 KB)
JPexeso 0.7 - sources (600 KB)
verze0.6
JPexeso 0.6 - BIG - Java 1.5 (10 MB)
JPexeso 0.6 - Java 1.5 (429 KB)
JPexeso 0.6 - sources (126 KB)
verze0.5
JPexeso 0.5 - Java 1.5 (124 KB)
JPexeso 0.5 - Older JVM (124 KB)
JPexeso 0.5 - sources (124 KB)