TuX Switch to EN
<<<  

Bitka Jako Sviňa

Nikdo už pomalu ani nedoufal, ale je to tu!! Nová úplně super hra se na vás řítí. Jde o báječnou 3d akci v tanku. Hráč dostane tank a hurá na nepřítele. Můžete sednout a hned jít hrát. A co víc! Nemusíte hrát sami. Můžete si vzít na pomoc kámoše :-) Hra totiž podporuje multiplayer.

Samozřejmostí už je porpora Linuxu, ale i Wokanři si zahrají. Dokonce i na jablíčku (pro neznalce Apple) je možné hru rozběhat. Ale to už bude chtít velké skilly z programování.

Windowsáaci si mohou hru nainstalovat v pohodlí sveho instalátoru. Uživatelée SuSe také mají k dispozici binární balíček. Další Linuxáci musejí udělat rekompilaci a mohou si tak vyoptimalizovat program přímo pro svého miláčika.

Z hlavních fíčur hry nelze opomenout 3D grafiku, báječnou fyziku, síťovou hru, 3D zvuky, plné počeštění a mnoho dalších. Bratři Slovenští radujte se s námi. :-) Hra hovoří i slovensky.

Hlavní a mezinárodní domovská stránka hry je na http://bjs.sourceforge.net. Nelekněte se však, že BJS v angličtině znamená znamená Battle Just Started. Oni by slovům Bitka Jako Sviňa asi nerozuměli :-)



screenshot


AutořiBernard Lidický
Martin Maňák
Peter Libič
Lukáš Marek
SystémLinux, Win32, MacOSX,...
LicenceGPL
StahujBJS - staovací stránka